Frank Sinatra - The Hits
Vinila plates

Frank Sinatra - The Hits

Preces kods: 8436569192832
Noliktavā pieejamas pēdējais eksemplārs

A1 The Lady Is A Tramp 3:15

A2 Witchcraft 2:53

A3 I‘ve Got The World On A String 2:12

A4 Don‘cha Go 'Way Mad 3:14

A5 Night And Day 4:00

A6 All The Way 2:51

A7 I Love Paris 1:49

A8 Oh! Look At Me Now 2:52

A9 Young At Heart 2:50

A10 One For My Baby 4:24

B1 I‘ve Got You Under My Skin 3:43

B2 Nice 'n' Easy 2:46

B3 Not As A Stranger 2:47

B4 Come Fly With Me 3:18

B5 I get a kick out of you 2:54

B6 How Little We Know 2:40

B7 At Long Last Love 2:25

B8 I Wish I Were In Love Again 2:29

B9 In The Still Of The Night 3:26

B10 In The Wee Small Hours Of The Morning 3:02


Apmeklētāji skatās arī šīs preces