Tony Bennett - Tony
Vinila plates

Tony Bennett - Tony

Preces kods: 8436542016391
Prece NAV PIEEJAMA noliktavā

A1 It Had To Be You 2:57

A2 You Can Depend On Me 2:11

A3 I'm Just A Lucky So-And-So 3:26

A4 Taking A Chance On Love 2:06

A5 These Foolish Things 3:26

A6 I Can't Give You Anything But Love 2:38

B1 Boulevard Of Broken Dreams 2:31

B2 I'll Be Seeing You 2:46

B3 Always 2:58

B4 Love Walked In 1:58

B5 Lost In The Stars 3:24

B6 Without A Song 2:50

B7 Just In Time 2:34


Apmeklētāji skatās arī šīs preces