Robert Glasper - Black Radio III
Vinila plates

Robert Glasper - Black Radio III

Preces kods: 88807240031
Prece NAV PIEEJAMA noliktavā

1 In Tune (Featuring Amir Sulaiman)

2 Black Superhero (Featuring Killer Mike and BJ the Chicago Kid and Big K.R.I.T.)

3 Shine (Featuring D Smoke Tiffany Gouché)

4 Why We Speak (Featuring Q-Tip Esperanza Spalding)

5 Over (Featuring Yebba)

6 Better Than I Imagined (Featuring H.E.R. And Meshell Ndegeocello)

7 Everybody Wants to Rule the World (Featuring Lalah Hathaway and Common)

8 Everybody Love (Featuring Musiq Soulchild and Posdnuos)

9 It Don't Matter (Featuring Gregory Porter and Ledisi)

10 Heaven's Here (Featuring Ant Clemons)

11 Out of My Hands (Featuring Jennifer Hudson)

12 Forever (Featuring PJ Morton and India. Arie)

13 Bright Lights (Featuring Ty Dolla $Ign)


Gregory PorterCommonYebbaH.E.R.Ty Dolla $ignBJ The Chicago KidAmir SulaimanKiller MikeBig K.R.I.T.Q-Tip Esperanza SpaldingD Smoke Tiffany GouchéMeshell NdegeocelloLalah HathawayMusiq SoulchildPosdnuosLedisiAnt ClemonsJennifer HudsonPJ Morton

Apmeklētāji skatās arī šīs preces