Vinila plates

Electric Light Orchestra - Time

Preces kods: 889853708819
Prece NAV PIEEJAMA noliktavā

A1 Prologue 1:16

A2 Twilight 3:42

A3 Yours Truly, 2095 3:11

A4 Ticket To The Moon 4:07

A5 The Way Life's Meant To Be 4:38

A6 Another Heart Breaks 3:48

B1 Rain Is Falling 3:55

B2 From The End Of The World 3:16

B3 The Lights Go Down 3:33

B4 Here Is The News 3:50

B5 21st Century Man 4:03

B6 Hold On Tight 3:06

B7 Epilogue 1:31


Apmeklētāji skatās arī šīs preces