Hans Zimmer - Interstellar OST (4LP)
Vinila plates

Hans Zimmer - Interstellar OST (4LP)

Preces kods: 194397964714
Noliktavā pieejamas pēdējais eksemplārs

A1 Dreaming Of The Crash 3:55

A2 Cornfield Chase 2:06

A3 Dust 5:41

A4 Day One 3:19

A5 Stay 6:52

B6 Message From Home 1:40

B7 The Wormhole 1:30

B8 Mountains 3:39

B9 Afraid Of Time 2:32

B10 A Place Among The Stars 3:27

B11 Running Out 1:57

B12 I'm Going Home 5:48

C13 Coward 8:26

C14 Detach 6:42

C15 S.T.A.Y. 6:23

D16 Where We're Going 7:41

D17 First Step 1:48

D18 Flying Drone 1:53

D19 Atmospheric Entry 1:39

D20 No Need To Come Back 4:33

E21 Imperfect Lock 6:55

E22 No Time For Caution 4:06

E23 What Happens Now? 2:05

E24 Who's They? 7:17

F25 Murph 11:21

F26 Organ Variation 4:52

G27 Tick-Tock 8:19

G28 Day One (Original Demo) 3:49

G29 Day One Dark 6:57

G30 John Lithgow, Ellen Burstyn, Casey Affleck, Jessica Chastain, Matthew McConaughey, Mackenzie Foy– Do Not Go Gentle Into That Good Night 1:37


Apmeklētāji skatās arī šīs preces