Arctic Monkeys - Suck It And See
Vinila plates

Arctic Monkeys - Suck It And See

Preces kods: 5034202025818
Noliktavā PIEEJAMS

A1 She's Thunderstorms 3:55

A2 Black Treacle 3:35

A3 Brick By Brick 3:00

A4 The Hellcat Spangled Shalalala 3:00

A5 Don't Sit Down 'Cause I've Moved Your Chair 3:04

A6 Library Pictures 2:22

B1 All My Own Stunts 3:52

B2 Reckless Serenade 2:43

B3 Piledriver Waltz 3:24

B4 Love Is A Laserquest 3:11

B5 Suck It And See 3:46

B6 That's Where You're Wrong 4:17


RockIndie Rock
Apmeklētāji skatās arī šīs preces