Bob Dylan - The Essential Bob Dylan
Vinila plates

Bob Dylan - The Essential Bob Dylan

Preces kods: 889853095513
Noliktavā PIEEJAMS

A1 Blowin' In The Wind

A2 Don't Think Twice, It's All Right

A3 The Times They Are A-Changin'

A4 It Ain't Me, Babe

A5 Maggie's Farm

A6 Mr. Tambourine Man

A7 Subterranean Homesick Blues

B1 Like A Rolling Stone

B2 Positively 4th Street

B3 Just Like A Woman

B4 Rainy Day Women # 12 & 35

B5 Lay, Lady, Lay

B6 Knockin' On Heaven's Door

C1 Forever Young

C2 Tangled Up In Blue

C3 Gotta Serve Somebody

C4 Jokerman

C5 Make You Feel My Love

D1 Things Have Changed

D2 Mississippi

D3 When The Deal Goes Down

D4 Beyond Here Lies Nothing

D5 Long And Wasted Years


Apmeklētāji skatās arī šīs preces