Vinila plates

Juice WRLD - Legends Never Die

Preces kods: 602507496074
Noliktavā PIEEJAMS

A1 Anxiety (Intro)

A2 Conversations

A3 Titanic

A4 Bad Energy

A5 Righteous

A6 Blood On My Jeans

A7 Smile

B1 Tell Me U Luv Me

B2 Hate The Other Side

B3 Get Through It (Interlude)

B4 Life's A Mess

B5 Come & Go

C1 I Want It

C2 Fighting Demons

C3 Wishing Well

C4 Screw Juice

C5 Up Up And Away

D1 The Man, The Myth, The Legend (Interlude)

D2 Stay High

D3 Can't Die

D4 Man Of The Year

D5 Juice WRLD Speaks From Heaven (Outro)


Hip hop
Apmeklētāji skatās arī šīs preces