Marvin Pontiac - The Asylum Tapes (RSD 2020)
Vinila plates

Marvin Pontiac - The Asylum Tapes (RSD 2020)

Preces kods: 309272738001
Noliktavā pieejamas pēdējais eksemplārs

A1 Unbelievable 0:56

A2 I Hope She Is Okay 1:58

A3 My Bear To Cross 2:20

A4 Hollerin' 1:40

A5 I Don't Have A Cow 1:43

A6 We Are The Frog People 2:25

A7 Let Me Tell You 2:39

A8 I Am A Man 3:28

A9 I Don't Like to Stand On Line 1:23

A10 Baby Pigs 1:24

B1 My Little Garden Gnome 2:10

B2 Beastliness 2:41

B3 You're Going To Miss Me 1:55

B4 I Want To Get Out Of Here 1:15

B5 Godzilla 2:18

B6 Temple Of Banjos 3:05

B7 I Am Not Crazy 1:41

B8 It's Always Something. It's Never Nothing. 2:42

B9 Santa Claus 1:10

B10 Little Banjo 1:14

B11 I Am Not Alone 1:34


Record Store Day
Apmeklētāji skatās arī šīs preces