Vinilinės plokštelės

UB40 - Collected

Produkto kodas: 602557107425
Prekė NĖRA yra sandėlyje
Tavs ietaupījums: €3.00 (8%)

A1 Tyler

A2 Burden Of Shame

A3 I Think It's Going To Rain Today

A4 Food For Thought

A5 Don't Do The Crime

B1 One In Ten

B2 Sardonicus

B3 Please Don't Make Me Cry

B4 Cherry Oh Baby

B5 Red Red Wine

B6 If It Happens Again

B7 Don't Slow Down

C1 I Got You Babe

C2 Don't Break My Heart

C3 Sing Our Own Song

C4 Rat In Mi Kitchen

C5 All I Want To Do

C6 Maybe Tomorrow

C7 Reckless

D1 Breakfast In Bed

D2 Homely Girl

D3 Kingston Town

D4 I'll be your Baby Tonight

D5 Tears From My Eyes

D6 Here I Am (Come And Take Me)

D7 (I Can't Help) Falling In Love With You


Lankytojai taip pat peržiūri šiuos produktus