Ramin Djawadi - ''Game Of Thrones" Season 4 OST
Vinila plates

Ramin Djawadi - ''Game Of Thrones" Season 4 OST

Preces kods: 8719262007093
Noliktavā pieejamas pēdējais eksemplārs
Tavs ietaupījums: €5.00 (11%)

A1 Main Titles 1:43

A2 The Rains Of Castamere 2:42

A3 Breaker Of Chains 4:05

A4 Watchers On The Wall 2:11

A5 I’m Sorry For Today 2:09

A6 Thenns 1:43

B1 Mereen 2:53

B2 First Of His Name 3:52

B3 The Biggest Fire The North Has Ever Seen 1:56

B4 Three Eyed Raven 3:58

B5 Two Swords 1:49

C1 Oathkeeper 4:31

C2 You Are No Son Of Mine 4:29

C3 The North Remembers 2:33

C4 Let’s Kill Some Crows 3:36

C5 Craster’s Keep 2:06

D1 The Real North 2:03

D2 Forgive Me 2:31

D3 He Is Lost 3:37

D4 I Only See What Matters 1:25

D5 Take Charge Of Your Life 2:05

D6 The Children 2:41


Apmeklētāji skatās arī šīs preces