Keith Jarrett Trio - Still Live
Vinila plates

Keith Jarrett Trio - Still Live

Preces kods: 042283500815
Prece NAV PIEEJAMA noliktavā

A1 My Funny Valentine

A2 Autumn Leaves

B1 When I Fall In Love

B2 The Song Is You

C1 Come Rain Or Come Shine

C2 Late Lament

D1 You And The Night And The Music

D2 Extension

D3 Intro

D4 Someday My Prince Will Come

D5 I Remember Clifford


Apmeklētāji skatās arī šīs preces