Various - The Girl's Scene (Decca Originals) (RSD 2020)
Vinila plates

Various - The Girl's Scene (Decca Originals) (RSD 2020)

Preces kods: 602508543289
Noliktavā pieejamas pēdējais eksemplārs
Tavs ietaupījums: €10.00 (25%)

A1 The Orchids (3)– Oo Chang-A-Lang 2:37

A2 Antoinette (2)– Jenny Let Him Go 2:26

A3 The Vernons Girls– Only You Can Do It 2:38

A4 Louise Cordet– Two Lovers 2:34

A5 Truly Smith– The Boy From Chelsea 2:30

A6 Dana Gillespie– You Just Gotta Know My Mind 2:10

B1 Barry St. John– Hey Boy 2:49

B2 Susan Hampshire– When Love Is True 2:22

B3 Jean Martin (2)– Save The Last Dance For Me 2:50

B4 Beryl Marsden– When The Lovelight Starts Shining Thru' His Eyes 2:43

B5 Pamela Blue– My Friend Bobby 2:15

B6 Jackie Frisco– Sugar Baby 2:21

C1 Janice Nicholls– I'll Give It Five 2:05

C2 Bobbie Miller– What A Guy 2:34

C3 The Mysteries– Give Me Rhythm And Blues 2:38

C4 Olivia Newton-John– Till You Say You'll Be Mine 2:37

C5 Vashti*– Some Things Just Stick In Your Mind 2:18

C6 Marianne Faithfull– Is This What I Get For Loving You 3:53

D1 Billie Davis– Nobody's Home To Go Home To 2:16

D2 Shape & Sizes– Rain On My Faces 2:16

D3 Lorraine Child– You 2:46

D4 Linda Flavell– And The Trouble With Me Is You 2:35

D5 Adrienne Poster*– Shang A Doo Lang 1:55

D6 Lulu– Try To Understand 2:09

D7 Exceptions*– Soldier Boy 2:03


Record Store Day
Apmeklētāji skatās arī šīs preces