Michael Giacchino - "Rogue One" OST
Vinila plates

Michael Giacchino - "Rogue One" OST

Preces kods: 50087356965
Prece NAV PIEEJAMA noliktavā
Tavs ietaupījums: €5.00 (14%)

A1 He's Here For Us

A2 A Long Ride Ahead

A3 Wobani Imperial Labor Camp

A4 Trust Goes Both Ways

A5 When Has Become Now

A6 Jedha Arrival

A7 Jedha City Ambush

B1 Star-Dust

B2 Confrontation On Eadu

B3 Krennic's Aspirations

B4 Rebellions Are Built On Hope

C1 Rogue One

C2 Cargo Shuttle SW-0608

C3 Scrambling The Rebel Fleet

C4 AT-ACT Assault

C5 The Master Switch

D1 Your Father Would Be Proud

D2 Hope

D3 Jyn Erso & Hope Suite

D4 The Imperial Suite

D5 Guardians Of The Whills Suite


Apmeklētāji skatās arī šīs preces