Rodgers & Hammerstein -
Vinilinės plokštelės

Rodgers & Hammerstein - "The Sound Of Music" OST

Produkto kodas: 888072234550
Prekė NĖRA yra sandėlyje

A1 Maria– Prelude And The Sound Of Music 2:33

A2 Nuns Chorus And Orchestra– Overture And Preludium (Dixit Dominus) 3:12

A3 Nuns Chorus– Morning Hymn And Alleluia 2:00

A4 Nuns Chorus– Maria 3:15

A5 Maria– I Have Confidence 3:21

A6 Rolf And Liesl– Sixteen Going On Seventeen 3:13

A7 Maria– My Favorite Things 2:16

A8 Mother Abbess– Climb Ev'ry Mountain 2:13

B1 Maria And The Children– The Lonely Goatherd 3:08

B2 The Children And The Captain– The Sound Of Music 2:09

B3 Maria And The Children– Do-Re-Mi 5:30

B4 Maria And The Captain– Something Good 3:15

B5 Orchestra And Nuns Chorus– Processional And Maria 2:25

B6 The Captain, Maria, The Children And Chorus– Edelweiss 1:48

B7 The Children– So Long, Farewell 2:52

B8 Chorus* And Orchestra– Climb Ev'ry Mountain (Reprise) 1:18