Kompaktiniai diskai

Cradle Of Filth - Existence Is Futile (Limited Edition)

Produkto kodas: 727361541606
Prekė NĖRA yra sandėlyje

I The Fate Of The World On Our Shoulders 1:36

II Existential Terror 6:18

III Necromantic Fantasies 5:41

IV Crawling King Chaos 5:28

V Here Comes A Candle... (Infernal Lullaby) 1:29

VI Black Smoke Curling From The Lips Of War 5:22

VII Discourse Between A Man And His Soul 5:31

VIII The Dying Of The Embers 6:11

IX Ashen Mortality 1:49

X How Many Tears To Nurture A Rose? 4:37

XI Suffer Our Dominion 6:20

XII Us, Dark, Invincible 6:30

XIII Sisters Of The Mist 7:13

XIV Unleash The Hellion 6:22


Lankytojai taip pat peržiūri šiuos produktus